NL / DE
Daalder Kaas bij ú in de buurt? Bekijk markten

Daalder Klassiek

Overjarige kaas

U hebt geluk
Kaas maken is een precies vak, een ambacht. Maar het is ook een heel geduldig vak want voor het maken van écht goede kaas, moet je wachten. En wachten. En nog langer wachten. Soms wel twee jaar. Net zoals bij onze Daalder Klassiek: een bijzondere, overjarige kaas die jarenlang met liefde omringd wordt in ons eigen pakhuis. Dat wachten hebben wij al voor u gedaan en dus kunt u vandaag nog van Daalder Klassiek genieten. Hebt u even geluk.

Ingrediënten (48+ kaas)

Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel; natriumnitraat (E251), kleurstof; anatto (E160b)  

Allergenen

Koemelk  


Voedingswaarde (gemiddeld per 100 gram)

Energie 1899 kJ /  458 kcal
Eiwit 29,7g
Koolhydraten 0,1 g
Vet absoluut 33,2 g
Zout 2,27 g
   

Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.