NL / DE
Daalder Kaas bij ú in de buurt? Bekijk markten

Jong Belegen Komijnekaas

Lekker gekruid

Tijdens de kaasbereiding wordt komijnzaad aan de wrongel toegevoegd. Na twee maanden rijping krijgt de kaas karakter, mede door dit milde kruid. Een kaas die naast melkvet en eiwitten, calcium en vitamine A, B en D bevat. 

Ingrediënten (48+ kaas)

Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, stremsel, komijn, conserveermiddel; natriumnitraat (E251), kleurstof; bèta-caroteen  

Allergenen

Koemelk  


Voedingswaarde (gemiddeld per 100 gram)

Energie 1600 kJ /  385 kcal
Eiwit 24,3 g
Koolhydraten 0,1 g
Vet absoluut 30,8 g
Zout 1,80 g
   

Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.