NL / DE
Daalder Kaas bij ú in de buurt? Bekijk markten

Jonge Komijnekaas

Kaas met pit

Tijdens de kaasbereiding wordt komijnzaad aan de wrongel toegevoegd. Na vijf weken rijpting krijgt deze kaas karakter, mede door dit milde kruid. Een kaas die naast melkvet en eiwitten, calcium en vitamine A, B en D bevat. 

Ingrediënten (48+ kaas)

Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, stremsel, komijn, conserveermiddel; natriumnitraat (E251), kleurstof; bèta-caroteen  

Allergenen

Koemelk  


Voedingswaarde (gemiddeld per 100 gram)

Energie 1560 kJ /  375 kcal
Eiwit 24,0 g
Koolhydraten 0,1 g
Vet absoluut 30,8 g
Zout 1,75 g
   

Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.