NL / DE
Daalder Kaas bij ú in de buurt? Bekijk markten
menu
Recept zoeken
Toon Recepten
Wilt u zelf een recept insturen?

Bietensalade

Lunch 4

Ingrediënten :

·         200 gram Daaldammer
·         8 eetlepels pijnboompitten
·         250 gram baby boerenkool
·         6 voorgekookte rode bieten
·         2 peren
·         100 gram pecannoten
·         8 eetlepels olijfolie
·         2 eetlepels balsamico
·         Snufje peper & zout
 

Nodig: Grillpan
 

Bereidingswijze:

Bak de pecannoten in een koekenpan zonder olie goudbruin. Was en droog de baby boerenkool en doe in een grote kom. Snijd de Daaldammer en voorgekookte bieten in grove stukken. Was en snijd de peren in partjes en grill in een grillpan. Voeg alle ingrediënten bij elkaar in de kom, dus ook de pecannoten. Besprenkel met een dressing van balsamico, olijfolie en peper en zout. Mix het geheel goed door elkaar en garneer met pecannoten.