NL / DE
Daalder Kaas bij ú in de buurt? Bekijk markten
menu
Recept zoeken
Toon Recepten
Wilt u zelf een recept insturen?

Gevuld brood met Ouwe Daalder, tomaat en ei

Lunch 4

Ingrediënten voor circa 40 koekjes:

·         175 gram Kaas van de Boerderij Pikant
·         175 gram bloem + extra bloem om bestuiven
·         175 gram roomboter
·         15 gram tijm
·         Snufje zout
 

Keukengerei: Deegroller

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op circa 180 °C. Rasp de kaas. Meng de boter, bloem, zout en kaas goed door elkaar. Blijf kneden totdat het deeg soepel is. Laat het deeg circa 20 minuten in de koelkast rusten. Bestrooi het werkblad met een beetje bloem en duw het deeg plat. Rol het deeg met een deegroller uit tot een lap van  ± ½ cm dik. Snijd er rondjes of een andere vorm uit. Bestrooi met tijm. Bak de kaaskoekjes in circa 12-15 minuten lichtbruin.

Gebruikte kazen in dit recept

Terug naar overzicht