NL / DE
Daalder Kaas bij ú in de buurt? Bekijk markten
menu
Recept zoeken
Toon Recepten
Wilt u zelf een recept insturen?

Gevulde portobellos

Voorgerecht 4

Ingrediënten:

·         150 gram Boerderijkaas grove Kruiden Tomaat Olijf
·         8 portobellos
·         2 rode paprika’s
·         1 rode ui
·         1 teentje knoflook
·         Verse peterselie

Bereidingswijze:

 
Verwarm de oven voor op 200 graden. Rasp de Boerderijkaas grove Kruiden Tomaat Olijf. Maak de portobellos schoon en snijd de steeltjes eruit. Snijd de paprika, rode ui en steeltjes van de portobellos in blokjes. Snijd de knoflook fijn en roerbak in een koekenpan samen met de stukjes paprika, ui en steeltjes. Laat afkoelen. Meng het mengsel met 100 gram geraspte kaas. Doe het mengsel in de uitgeholde portobellos en bedek met de overgebleven geraspte kaas. Zet de portobellos in een ovenschaal zo’n 15 minuten in de oven. Garneer met peterselie en serveer warm.