NL / DE
Daalder Kaas bij ú in de buurt? Bekijk markten
menu
Recept zoeken
Toon Recepten
Wilt u zelf een recept insturen?

Gevulde puntpaprika's

Hoofdgerecht 4

Ingrediënten:

  • 200 gram Daalder Kaas van de Boerderij Belegen
  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 30 gram pijnboompitjes
  • 30 gram zongedroogde tomaatjes
  • Verse takjes tijm
  • Verse peper
 

Bereidingswijze:

Rasp de Kaas van de Boerderij Belegen. Was en snijd de zoete puntpaprika’s doormidden en hol uit, zodat de pitjes eruit zijn. Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan, zonder olie. Mix de geraspte kaas met de zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes. Verdeel het kaasmengsel in de paprika punten. Gril de paprikapunten in zo’n 10 minuten op de barbecue. Strooi vervolgens nog stukjes verse tijm over de puntpaprika’s en serveer warm.